happy gyertya – emlékeztetők

6 395 Ft

Fedezz fel egy gyertyát, ami többet tesz, mint hogy világítja a szobádat – minden pislákolásával inspirál és felemel. Az Inspiráló Emlékeztető Gyertyánk szívhez szóló üzeneteket tartalmaz, mint például “Légy kedves” és “Mozgasd meg a tested,” amelyek finom, napi ösztönzést nyújtanak egy pozitív és tudatos élet felé.

Amikor meggyújtod ezt a gyertyát, nemcsak egy kellemes fényt visz a térbe; a szívedet és az elmédet is motivációval tölti meg. Ahogy a viasz elolvad, az erőt adó szavak feltárulnak, emlékeztetve arra, hogy öleld magadhoz a kedvességet és helyezd előtérbe az önmagaddal való törődést.

Ez a gyertya több mint egy dekorációs tárgy; figyelmes ajándék önmagadnak vagy egy szerettednek. Hagyd, hadd ragyogja be napjaidat, adjon pozitivitást, és töltse meg életteredet motivációval.

Gondosan készült és természetes, környezetbarát viaszból van, az Inspiráló Emlékeztető Gyertya egyesíti a szavak és az illatok erejét, hogy inspiráljon egy tudatosan megélt életre. Fedezd fel, milyen különbséget hozhat az életedben még ma. A gyertya alma-fahéj illatú, ami még vonzóbbá teszi.

Csak 0 maradt készleten

happy gyertya – emlékeztetők

6 395 Ft

Cikkszám: 4745091611839-HU-2